Kerst- en nieuwjaarsboodschap van de directeur

Lieve kunstliefhebber

2021 staat voor de deur. Daarom sluiten wij nu heel even onze deuren.

Wat een woelig jaar hebben we achter de rug! Zelden gezien..!

Covid19 heeft onze wereld op de proef gesteld, maar ik geloof rotsvast dat het goed komt. Elke dag komen we dichter bij een terugkeer naar een wereld van warm-menselijke contacten. Dat heeft iedereen gemist dit voorbije jaar.

Ik ben trots op mijn ploeg, eigenlijk… op jullie allemaal, liefhebbers van de kunsten!

Want ondanks alle coronategenslag staan jullie er toch maar, elke week! Dat verdient bewondering en mijn dank. Voor elk van jullie. Jullie zijn onze grootste motivatie, ons grootste geschenk. Dank voor jullie vertrouwen!

Kerst lonkt heel kortbij en ook Nieuwjaar staat klaar.

We vieren het in de beslotenheid van het gezin, of met een goede vriend. Het is even wennen maar ook dat heeft zijn charmes.

We zien jullie heel graag terug na de Kerstvakantie. Op maandag 4 januari zwaaien onze deuren open voor 2021 én voor jullie!

De lessen veranderen voorlopig niet, code rood blijft van kracht tot 15 januari 2021 voor alle scholen.

Elke leerkracht staat klaar om het nieuwe jaar met veel moed aan te vatten, ze zullen je op tijd briefen en alle gelegenheid geven om maximaal naar de academie te komen, in alle veiligheid.

Mijn team en ikzelf wensen jou, je familie en je vrienden mooie en zuivere dagen van bezinning.

Geniet van de jaaromslag, geniet van de donkere dagen, ga naar buiten… wandel, teken, boetseer, fotografeer, schilder..!

En kom dan terug naar ons 😉

Philip Boël