Proclamatie 2024

Onder een stralend zomerzonnetje en in het bijzijn van schepenen Tineke Van Britsom en raadslid Patrick Vermeulen mochten we afgelopen zondag de winnaars van de 62e editie van de Jos (De Vos) Hoste-wedstrijd en de afstudeerders van de 3e en 4e graad in Temse in de bloemetjes zetten in onze academietuin gedurende onze jaarlijkse proclamatie. Proficiat!

Dank aan alle leerlingen, leerkrachten en personeelsleden van de academie en hun families, alsook alle andere sympathisanten van de academie die afgelopen vrijdag te Puurs-Sint-Amands, zaterdagvoormiddag te Bornem of afgelopen zondag in Temse aanwezig waren gedurende hun respectievelijke proclamaties en eindejaarstentoonstellingen.

Dank aan schepen Ronny Tourné (Puurs-Sint-Amands) en schepen Liesje Pauwels (Bornem) voor hun aanwezigheid en openingswoorden op de proclamaties te Puurs-Sint-Amands en Bornem.

Als laatste willen wij ook het personeel van Gemeente Temse bedanken voor het verzorgen van de prachtige receptie die mocht volgen op de proclamatie in Temse, alsook de personeelsleden van Cultuurcentrum Ter Dilft en cc Binder voor de proclamaties en recepties die daar respectievelijk vrijdag en zaterdag plaatsvonden.

BEDANKT!