Prijsuitreiking winnaars vakantieactie 2020

Met heel veel “coronavertraging” zijn we eindelijk kunnen overgaan tot de Prijsuitreiking voor de winnaars van de vakantieactie 2020.

ONTWERP UW EIGEN ACADEMIEKOT & WIN EEN JAAR LANG GRATIS ACADEMIE! 

Dat was de uitdaging op het einde van het vreemde schooljaar 2019-2020 en liet de academie je de zomervakantie ingaan met een vakantiewedstrijd, waarmee je, indien je meedeed, voor volgend schooljaar aan de academie, het betaalde inschrijvingsgeld kon terugwinnen.

Gezien de academie midden maart onverwachts moest sluiten vanwege de genomen maatregelen om de verspreiding  van het coronavirus tegen te gaan en we verplicht waren om een in ons kot te blijven en daar creatief te zijn, speelden we met onze vakantiewedstrijd hier graag op in…

Maak van ons ACADEMIEKOT-sjabloon, jouw eigen ACADEMIEKOT: Een droomplaats waar je volop kan creëren, verzinnen en experimenteren, en waar je ook de  ‘spirit’ van de academie voelt in tijden dat het simpelweg niet mogelijk is om naar de academie te gaan.

Pimp je kot door hier op te tekenen, schilderen, plakken, … Wat je maar kan bedenken! Knip het nadien uit, plooi de randen op de stippellijnen en plak alles vast zodat je een waar 3D-kot bekomt.

 

Directeur Philip Boël reikte de prijzen uit aan Dan Van Kerckhoven, Mandy Lenaerts en Anja Van Schoor in aanwezigheid van Anton Van Steelandt, leerkracht beeldverhaalatelier, en de bedenker en bezieler van de vakantieacties.

Proficiat aan de trotse winnaars in de 3 categorieën, kinderen van 6-11 jaar, jongeren van 12 tot 17 jaar en volwassenen!

 


Deelnemers van 6-11 jaar


Deelnemers 12-17 jaar


Deelnemers 18+