OPROEP – Beeld-en/of tekstmateriaal 250 jaar Academie Temse

De Academie en Vaktekenschool van Temse zal 250 jaar bestaan in 2026 en is op zoek naar beeld-en/of tekstmateriaal over zijn 250-jarig bestaan. 

We nodigen zo iedereen (leerlingen, (oud) leerkrachten, vrienden en sympathisanten,…) uit om een bijdrage te leveren voor een grote publicatie die we in 2026 plannen.

Herinnert u zich een bijzonder verhaal of lesgever/leerling, heeft u leuke foto’s, filmpjes, of wil u zomaar een dankwoord uitspreken over onze academie,  het oudste Temsese instituut, dan kan u ons deze via dit digitaal formulier bezorgen.

LET OP: Wegens veiligheidsredenen moet u een wachtwoord invullen om aan de pagina met het digitaal formulier te kunnen. Dit paswoord kan u terugvinden in de meest recente editie van onze Academiekrant, of verkrijgen op de academie zelf.

We kijken alvast uit naar uw bijdrage aan dit bijzonder jubileumjaar!