Affiche voor de Vrede – Conflict Rusland & OekraΓ―ne

“We waren amper bekomen van de eerste stormen tot we werden geconfronteerd met het onmogelijke: oorlog in Europa. Ook onze leerlingen zagen daar al heel wat berichten over verschijnen. Het leidde afgelopen weekend al meteen tot een samenwerking tussen mijn klassen lagere graad zaterdag voor- en namiddag Γ©n mijn zondagse middelbare graad. Het resultaat is een affiche die nu net buiten de schoolmuren te zien is, en oproept tot vrede…” – π˜”π˜¦π˜¦π˜΄π˜΅π˜¦π˜³ 𝘎π˜ͺ𝘯𝘰, 𝘻𝘒𝘡𝘦𝘳π˜₯𝘒𝘨-𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘯π˜₯𝘒𝘨𝘬𝘭𝘒𝘴𝘴𝘦𝘯 π˜‰π˜¦π˜¦π˜­π˜₯𝘒𝘡𝘦𝘭π˜ͺ𝘦𝘳 1𝘦, 2𝘦 𝘦𝘯 3𝘦 𝘨𝘳𝘒𝘒π˜₯


Ook deze tekeningen, allen vorig weekend gemaakt in de klas van meester Gino, de lagere graad op zaterdagvoormiddag, laten zien hoe het oorlogsnieuws ook bij kinderen inslaat als een bom. Er over praten en tekenen is in deze turbulente tijden het minste dat we kunnen doen…

Onze steun en solidariteit gaat uit naar alle mensen van OekraΓ―ne gedurende 
deze conflictueuze, moeilijke tijden. 
- Vanwege Alle personeelsleden 
van de Academie & Vaktekenschool Temse-