Vakantieactie 2024 – De vakantiekalender

Voor de ZOMERVAKANTIEACTIE van 2024 krijgt elke leerling een grafietstick én vakantiekalender mee naar huis!

Op de vakantiekalender staan enkele bijzondere (thema)dagen waarop je een passende, creatieve opdracht kan uitvoeren door gebruik te maken van de grafietstick. Bovendien kan je deelnemen aan een leuke wedstrijd en tentoonstelling, door je eigen zomerse zine te creëren. Want als je de vakantiekalender plooit, knipt en opnieuw samenvouwt… kan je je eigen boekje maken!

Je vindt alle info en instructies terug op de vakantiekalender. Leef je uit met de opdrachten, vouw de vakantiekalender om tot een artistiek boekje en laat niets verloren gaan! Wie weet kan je de opdrachtjes wel creatief verwerken in jouw zine?
En misschien heb je thuis materialen en allerhande restjes liggen die je een nieuwe bestemming kan geven? Papier, verf, stof, lijm, hout, plastic, … alles kan! Maak er dus een echt zine-kunstwerk van en maak zo kans op een mooi materialenpakket!

Alle inzendingen zullen deel uitmaken van een toffe groepstentoonstelling in de bibliotheek van Temse, van 28 oktober tot en met 20 november 2024.


PRAKTISCH:
  • De wedstrijd staat open voor alle leerlingen van de academie (6 -… jaar).
  • De gemaakte zine-creaties kunnen tot en met maandag 30 september 2024 worden ingeleverd op het secretariaat van de academie (Schoolstraat 17, Temse).
  • Iedere leerling kan maar één werk inleveren.

De vakantiekalender en het deelnemersreglement vind je terug tussen de academiekrant, die je samen met de grafietstick meekrijgt van jouw leerkracht. Het deelnemersreglement en de invulstrookjes kan je ook hieronder terug vinden.

Wedstrijdreglement + invulstrookjes – Vakantieactie 2024

Veel vakantie-plezier!

(Beeld/instructies zine kalender: Tine Van Lent)