Opendeurdagen en proclamaties Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands

We heten je alvast van harte welkom op onze opendeurdagen, eindejaarstentoonstellingen en proclamaties op 21, 22 en 23 juni in de vestigingen π—šπ—₯𝗒𝗒𝗧-π—§π—˜π— π—¦π—˜, 𝗕𝗒π—₯π—‘π—˜π—  en 𝗣𝗨𝗨π—₯𝗦-π—¦π—œπ—‘π—§-𝗔𝗠𝗔𝗑𝗗𝗦.

Naar jaarlijkse gewoonte kan je tijdens onze OPENDEURDAGEN het werk van al onze leerlingen, jong en oud, komen ontdekken in de verschillende ateliers en expositieruimtes verspreidt over elk van deze vestigingen.

Gedurende onze PROCLAMATIES vieren we hen en zetten we ook maar al te graag onze afstudeerders en de winnaars van de 62e editie van onze befaamde Jos Hoste-tekenwedstrijd (in hoofdvestiging Temse)Β nog eens extra in de bloemetjes. Aansluitend op elke proclamatie zal je ook kunnen genieten van een klein drankje en/of hapje.

Klik op de uitnodigingen hieronderΒ om alle informatie betreffende de proclamatie, opendeurdagen, etc.Β voor die specifieke vestiging te weten te komen.