Proclamatie 2022

Afgelopen zondag sloten we naar (bijna) jaarlijkse gewoonte, in het bijzijn van burgemeester Hugo Maes en alle aanwezige schepenen, het schooljaar af met onze proclamatie en de prijsuitreikingen van de de 60e feesteditie van de Jos Hoste-tekenwedstrijd en de Academieprijzen.

Van harte proficiat aan alle afstudeerders van schooljaar 2021-2022 en alle winnaars van de Jos Hoste-tekenwedstrijd en Academieprijzen.
Dank aan alle aanwezigen, ook op de proclamaties die vorige vrijdag en zaterdag plaatsvonden in Puurs-Sint-Amands en Bornem, van het geweldige gemeentepersoneel, de medewerkers van de culturele centra, de leerkrachten tot uzelf, om samen met ons van deze dagen een waar feest te maken. DANK! Herbeleef alvast de hoogtepunten van onze proclamatie te Temse aan de hand van onderstaande foto’s