Vakantiewedstrijd 2022 – Stuk(ken) maken!

Met de vakantieactie van 2022, Stuk(ken) maken!, nodigen we elke leerling uit om zijn of haar eigen, unieke puzzelstuk(jes)creatie te maken. We schenken iedereen een blanco puzzel uit karton waar ze tijdens de zomermaanden mee aan de slag kunnen gaan.

We zijn benieuwd hoe jij jouw puzzel uit elkaar zal halen en zal samenvoegen tot een nieuw, artistiek geheel! Alle technieken zijn toegestaan: schilderen, bedrukken, assemblage, 3D …
‘Kleur’ gerust buiten de “stukjes” en leef je creatief uit!

Elke puzzel die op creatieve manier werd getransformeerd geldt als een “lot” voor onze loterij. De winnaars van deze loterij krijgen haar of zijn inschrijvingsgeld voor schooljaar 2022-2023 integraal terugbetaald.

Er zijn zo drie categorieën binnen onze wedstrijd:

  • Categorie KINDEREN: Van 6 t.e.m. 11 jaar
  • Categorie JONGEREN: Van 12 t.e.m. 17 jaar
  • Categorie VOLWASSENEN: Vanaf 18 jaar

Een “onschuldige hand” zal voor elke leeftijdscategorie een winna(a)r(es) trekken. Hiernaast zullen alle puzzelcreaties ook worden tentoongesteld in de academie.

Alle deelnemende puzzels moeten ten laatste op zondag 18 september 2022 worden binnen gebracht op het secretariaat van de academie (Schoolstraat 17, 9140 Temse) of voor deze datum worden bezorgd aan de leerkracht waarvan je les krijgt binnen de academie.

Je bevestigt een invulstrookje met je contactgegevens op een (onopvallende) plaats aan je creatie en je geeft ook een tweede invulstrookje met dezelfde gegevens apart af. Enkel een inzending voorzien van beide invulstrookjes kan participeren aan de wedstrijd.

Veel plezier!