Een nieuwe reis gaat van start

Na een deugddoende en zonnige zomerrust gooien alle vestigingen van de academie van Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands vanaf donderdag 1 september wederom hun deuren wagenwijd open.

De lessen in Groot-Temse (Temse, Steendorp, Tielrode, Velle en Elversele), Groot-Bornem (Bornem, Hingene en Mariekerke) en Puurs-Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands, Ruisbroek en Sint-Amands) gaan vanaf die dag dus weer van start op hun respectievelijke lesdagen-en uren. We kijken er alvast naar uit om je (opnieuw) te mogen ontvangen in onze beeldende ateliers!

Indien je graag zou willen starten in 1 van onze beeldende ateliers, heb je gedurende de hele maand september ook recht op één gratis proefles binnen het atelier dat je graag zou willen volgen.

Is deze proefles je goed bevallen? Schrijf je dan ook zo snel mogelijk in voor het atelier via mijnacademie.be of rechtstreeks op het secretariaat van de academie (Schoolstraat 17, Temse) gedurende de openingsuren om je plaats binnen de klas ook te verzekeren.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met vrijdag 30 september.