Dag van onze Academie & Wonderlijk Lichtfeest

Een MAGISCHE ACADEMIEDAG staat op je te wachten op zaterdag 3 februari, van 10u00 tot 19u00, in onze vestigingen in Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands.

Gedurende de ochtend, van 10u00 tot 13u00, kan je in onze vestigingen in TEMSE (Hoofdschool – Schoolstraat 17), BORNEM (Cultuurcentrum Ter Dilft) en PUURS-SINT-AMANDS (Academie Forum 11) genieten van diverse, magische workshops voor jong en oud.
In de namiddag, van 15u30 tot 19u00, vindt dan in de hoofdschool in Temse een WONDERLIJK LICHTFEEST plaats waar je naast verschillende workshops ook kan genieten van een warm drankje en heerlijke pannenkoeken.
Breng je ook je eigen mok mee…?

Wil je weten welke workshops je op zaterdag 3 februari in de ochtend kan volgen in de hoofdschool in Temse, C.C. Ter Dilft en Academie Forum 11 (Puurs-Sint-Amands)? Check onderstaande flyers en “sterren” om dit te weten te komen.