Proclamatie 2022-2023

Onder een stralend zonnetje en in het bijzijn van burgemeester Hugo Maes en schepenen Tineke Van Britsom, Lieve Truyman, Patrick Vermeulen, Debby Vermeiren en Wim Van Rossen, mochten we deze voormiddag de winnaars van de 61e editie van de Jos Hoste-wedstrijd en onze Prijswinnaars van de 3e en 4e graad in de bloemetjes zetten in onze academietuin gedurende onze jaarlijkse proclamatie. π˜—π˜³π˜°π˜§π˜ͺ𝘀π˜ͺ𝘒𝘡 𝘒𝘒𝘯 𝘒𝘭𝘭𝘦 𝘭𝘒𝘢𝘳𝘦𝘒𝘡𝘦𝘯!

Dank aan alle leerlingen, leerkrachten en personeelsleden van de academie en hun families, alsook alle andere sympathisanten van de academie die afgelopen vrijdagavond te Puurs-Sint-Amands, zaterdagvoormiddag te Bornem, of deze voormiddag te Temse aanwezig waren gedurende hun respectievelijke proclamaties, prijsuitreikingen en eindejaarstentoonstellingen.

Dank aan schepen Ronny TournΓ© (Puurs-Sint-Amands), schepen Liesje Pauwels en burgemeester Greet De Bruyn (Bornem) voor hun aanwezigheid en openingswoorden op de proclamaties te Puurs-Sint-Amands en Bornem.

Als laatste willen wij ook het personeel van Gemeente Temse bedanken voor het verzorgen van de prachtige receptie die mocht volgen op de prijsuitreiking en proclamatie deze voormiddag te Temse, alsook de personeelsleden van Cultuurcentrum Ter Dilft en cc Binder voor de proclamaties en recepties die daar gisteren en eergisteren plaatsvonden.

DANK!


PROCLAMATIE BORNEM (Zaterdag 24 juni 2023)

PROCLAMATIE TEMSE (Zondag 25 juni 2023)