Vakantieactie “Laat Ons Een Bloem” – Tentoonstelling, Finissage en Prijsuitreiking

Vanaf zaterdag 9 oktober t.e.m. zondag 31 oktober kan je tijdens de openingsuren van het secretariaat terecht in Galerij Philippus Nijs (Schoolstraat 15, 9140 Temse) voor de tentoonstelling “Laat Ons Een Bloem” waar je alle inzendingen van onze recente vakantieactie kan bewonderen.

Publieksprijs

Tijdens de tentoonstelling heb je ook de mogelijkheid om te stemmen op jouw favoriete inzending voor een Publieksprijs die ook tijdens de finissage zal worden uitgereikt. Stemmen voor de publieksprijs zal mogelijk zijn t.e.m. zondag 24 oktober.

Finissage

Tijdens de Finissage die zal plaatsvinden op zondag 31 oktober, om 10.00 u, zullen zowel de drie winnaars van onze Vakantieactie 2021 worden bekend gemaakt, alsook de winnaar van de Publieksprijs. Van harte welkom!