Inschrijven studiereis dubbelexpo David Hockney (Bozar)

Vanaf vandaag kan je (als leerling van de academie!) inschrijven voor de studiereis die we op zondag 12 december zullen ondernemen naar de dubbelexpo van David Hockney in Bozar Brussel.

In de namiddag van 12 december mogelijkheid tot begeleid bezoek (reservatie eigen ticket!) ING Art Center expo Humor in de Kunst en een niet-begeleid, vrij bezoek (reservatie eigen ticket!) aan KMSK Brussel en de Koninklijke Bibliotheek van Brussel. Hiernaast heb je ook de mogelijkheid om op eigen houtje andere expo’s en locaties in Brussel te bezoeken. Je vindt ook enkel bezoektips terug in het inschrijvingsformulier dat je hieronder kan downloaden.

De studiereis wordt georganiseerd en begeleid door docent BAC/Kunstgeschiedenis, Peter Jonnaert.

Vanaf zondag 14 november kunnen niet-leerlingen zich ook inschrijven voor de studiereis als het max. van 50 deelnemers nog niet is bereikt. Je bent pas ingeschreven als er betaald is!

 • 13 euro euro p/p = Busreis en gratis inkom dubbelexpo Bozar mét Museumpas
 • 26 euro euro p/p = Busreis én betaalde inkom dubbelexpo Bozar zonder Museumpas
LET OP: Geen terugbetaling van inschrijvingsgeld mogelijk bij annulatie van uwentwege, enkel indien er een plaatsvervanger (eventueel iemand van de wachtlijst of door uzelf aangebracht) kan meegaan. De inrichters zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. Bij minder dan 30 deelnemers wordt de reis geannuleerd.

 

PROGRAMMA STUDIEREIS
 • 09.15 u: Verzamelen voor ingang parking aan de academie in Temse
 • 09.30 u: Vertrek bus
 • 11.00 u: Start groepsbezoek aan Bozar Brussel
 • Omstreeks 13.00u: Einde bezoek en begin middagpauze. Gelieve zelf lunchpakket mee te brengen.
  • Je kan ook lunchen in Bozar waarvoor je best zelf vooraf reserveert: Victor Bozar Café  Ravensteinstraat 23 · 02 213 19 19
 • Namiddag: Begeleid bezoek ING Art Center expo (ticket zelf te reserveren!) en een niet-begeleid vrij bezoek (reservatie eigen ticket!) aan KMSK Brussel en Koninklijke Bilbliotheek Brussel, of niet-begeleid bezoek aan centrum van Brussel (diverse musea en historische bezienswaardigheden)
 • 17.30u: Vertrek bus (plaats nog nader te bepalen/buurt Bozar) terug naar Temse.
 • Omstreeks 18.30u: Aankomst Academie Temse

 

Klik hier om het inschrijvingsformulier voor de studiereis te openen.
1) Download deze naar je computer.
2) Print deze vervolgens uit.
3) Vul het formulier in en breng deze samen met het inschrijvingsgeld naar de academie
Je kan ook met Bancontact betalen op het secretariaat.