Beestige grafiek met drukdrukdruk op zaterdag 5 mei

Het grafiekweekend is terug: op 5 en 6 mei 2018 kan je in heel België workshops, artist talks en andere sessies rond grafiek volgen. Zin om met grafiek aan de slag te gaan? Grafiek is verbazingwekkend veelzijdig: zeefdruk, risoprint, lino, monotype, …

Grafiek is weer helemaal in en dit willen we vieren.

Het grafiekatelier van de Academie Temse geeft diverse demonstraties en workshop voor kinderen én volwassenen. Zo zullen er demonstraties lithografie en zeefdruk zijn. Je kan ook een workshop monotype  volgen (voor volwassenen) en een workshop dierensilhouetten drukken op de etspers (voor kinderen).

Slingerende apen. Een palmboom vol papegaaien. Tropische bloemen, sissende slangen en grote giftige spinnen. De jungle is onze inspiratiebron om de mooiste silhouetten te knippen. Je maakt je eigen oerwoudscene en drukt deze af op een echt drukpersje!

WAAR EN WANNEER?

Schoolstraat 17
9140 Temse
Zaterdag 5 mei, 14:00 – 17:00

EXTRA INFO:

Gratis: Inschrijven is niet nodig
Iedereen kan deelnemen
Maximum 20 deelnemers

https://www.drukdrukdruk.org/academietemse