De Academie van Temse wenst je een vruchtbaar 2017!

Dit verlangen willen we samen met jou vieren op 27 januari 2017, vanaf 19u00 in de binnentuin van de academie met een onthulling en inwijding van de Academieboom met dans, muziek en beeldende kunst door de jongste leerlingen van de beide academies van Temse.

November 1776, Philippus Nys richt “eene Teekenschool” op.

November 2026: de Academie en Vaktekenschool bestaat dan 250 jaar”

Beste ouders,

Beste kinderen,

Welkom!

Op vrijdag 27 januari, om 19.00u, nodigen we u graag uit in onze Academie en Vaktekenschool.

Onze Nieuwjaarsreceptie zal dan plaatsvinden in de binnentuin, die voor de gelegenheid met vuurkorven, feeërieke lichtjes, warme chocomelk, glühwein, en een heuse wafelenbak het decor vormt voor een wel erg bijzonder gebeuren…

We zullen hiermee die avond het startschot geven voor de voorbereiding van 250 jaar Academie en Vaktekenschool.

Met een performance zullen we daarom onze net geplante Bigarreau Napoleon kerselaar inwijden. Deze boom staat voor de groei en bloei van onze Academie, terwijl de vele vruchten die hij zal dragen, symbolisch zijn voor onze jeugd, haar en onze toekomst.

 

 

 

Sfeerfoto’s, met dank aan Rio Staelens en Stephanie Van Mol

Een dansvoorstelling, een streepje muziek zal de inwijding met veel sfeer en warmte omkleden. Onze voltallige lagere graad, 28 (!) klassen, heeft voor de gelegenheid een reeks linten artistiek bewerkt, die vanuit de kruin van de kerselaar naar alle kanten vertrekken.

Ze onderstrepen de veelzijdigheid van onze leerkrachten en leerlingen en richten zich uitbundig en in 360 graden naar de komende jaren. Met enthousiasme, goesting, kennis en creativiteit, én gedragen door ons allen.

We heffen alvast het glas hierop, graag samen met U!

met dank aan de Gemeente Temse Muziekacademie Sint-Niklaas, filiaal Temse