Op 14 mei gaan we naar Rotterdam!

Voor een luttele 15 euro brengen we je met de bus en heen en weer naar deze te gekke stad.
Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. Maar Rotterdam is bovenal de architectuur stad van Nederland, waarin vernieuwen centraal staat en de skyline constant verandert. Tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam kunt u alle kanten op. Lekker winkelen, heerlijk eten en volop musea en attracties in en rond het centrum. De markthal, de kubushuizen, de koopgoot, Witte De Withstraat met gelijknamige Galerij enz…
Wij vertrekken met de bus om 9u. en komen rond 11u. aan in het museumpark waar een keure aan musea te bezoeken zijn. Boijmans Van Beuningen (http://www.boijmans.nl), Chabotmuseum, De Kunsthal, Nederlands fotomuseum, Natuurmuseum en Huis Sonneveld. Voor een meerprijs van 15 euro bieden we de mogelijkheid tot luncharrangement in Boijmans Van Beuningen. Daarna kan je eigen initiatief of onder begeleiding van een leerkracht de stad intrekken en je verbazen over deze hippe stad.
Het opstappunt waar we je om 18u verwachten ligt op 1.5 km van het museumpark in de buurt van de Markthal.
Klik hier voor alle info en om je in te schrijven.

rotterdamx3