Jos Hoste Tekenwedstrijd

Na de paasvakantie, tijdens de maand april, kan je een tekening komen maken in de klassen van de academie. Dit jaar tekenen we rond het thema micro-macro, dit is hetzelfde als mini-maxi of klein-groot. Het zou natuurlijk geen wedstrijd zijn zonder winnaars, een vakkundige jury zal alle gemaakte tekeningen nauwkeurig onder de loep nemen om per leeftijdsgroep een winnaar te kiezen. Deze gelukkige tekenaars krijgen ook een mooie prijs.
Alle tekeningen kan je daarna bewonderen tijdens de 54e Jos Hoste tekenwedstrijd tentoonstelling.

Brief-Jos-Hoste-15-16-goedVul deze inschrijvingsstrook volledig in en breng ze mee naar één van onze tekendagen:
Woensdag 13 en 20 april
Zondag 17 en 24 aprilAls je al les volgt op de academie dan hoef je niet extra te komen, dan wordt de tekening gewoon tijdens de les gemaakt.De tentoonstelling kan je bezoeken op zaterdagen 28 mei en 4 juni en op zondagen 29 mei en 5 juni telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 17u in galerij Philippus Nijs, Schoolstraat 15, TemseMeer info: www.academietemse.be – info@academietemse.be – 03 771 10 03
Academie en Vaktekenschool, Schoolstraat 17, 9140 Temse