Sfeerbeelden van tijdens de opendeurdagen 2016

Een paar momentopnames van tijdens de tentoonstelling, proclamatie, prijsuitreiking en receptie op de academie tijdens de opendeurdagen 2016
Read More
Foto’s, genomen tijdens de eindejaarstentoonstelling in de hoofdschool in Temse. Ateliers Keramiek en Beeldhouwkunst gaan nog foto’s aanleveren.
Read More
Zoals elk jaar zijn nu ook de speciale prijzen voor verdienstelijke leerlingen uitgereikt tijdens de proclamatie op de hoofdschool in de academie van Temse. Proficiat aan de winnaars.
Read More
Na vele jaren trouwe en enthousiaste dienst gaat Juf Frederika op pensioen. Zij gaf sinds jaar en dag op zondag les in de hoofdschool in Temse aan de kinderen van de lagere graad.Het was even een blij weerzien met hartsvriendin Juf Marielle die voor de gelegenheid ook afgezakt was. de lagere graad.
Read More
Snuister even mee door de foto’s, genomen tijdens de proclamatie van de eindejaarstentoonstelling van de academie van Temse. Misschien kan jezelf wel ergens spotten!
Read More
Geniet nog even mee van de jaarlijkse eindejaarstentoonstelling in de academie van Temse. Blader even mee door de virtuele galerij
Read More

OVER ONS

De Academie en Vaktekenschool is de oudste gemeentelijke academie in Vlaanderen. (opgericht in 1776!)

Elke week komen kinderen van 6 tot 11 en jongeren van 12 tot 17 jaar zich enkele uurtjes uitleven in onze jeugd- en jongerenateliers, waar, onder begeleiding van ervaren leraar-kunstenaars de gekste ideeën vorm kunnen krijgen. Ook de volwassenen 16+ kunnen kiezen uit een gevarieerd lesaanbod.

Lees meer >>>