Opendeurdagen, eindejaarstentoonstellingen en proclamaties Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands

We heten je alvast van harte welkom op onze OPENDEURDAGEN, EINDEJAARSTENTOONSTELLINGEN en PROCLAMATIES van 2023 in de vestigingen π—šπ—₯𝗒𝗒𝗧-π—§π—˜π— π—¦π—˜, 𝗕𝗒π—₯π—‘π—˜π—  en 𝗣𝗨𝗨π—₯𝗦-π—¦π—œπ—‘π—§-𝗔𝗠𝗔𝗑𝗗𝗦.

Naar jaarlijkse gewoonte kan je tijdens onze OPENDEURDAGEN het werk van al onze leerlingen, jong en oud, komen ontdekken in de verschillende ateliers en expositieruimtes verspreidt over elk van deze vestigingen.

Gedurende onze PROCLAMATIES vieren we hen ook en zetten we maar al te graag onze afstudeerders en winnaars van ondermeer de Academieprijzen en de 61e editie van onze befaamde Jos Hoste-tekenwedstrijd, in vestiging Temse, nog eens extra in de bloemetjes. Aansluitend op de proclamatie zal je ook kunnen genieten van een klein drankje en/of hapje.

Klik op de uitnodigingen hieronderΒ om alle informatie betreffende de proclamatie, opendeurdagen, etc.Β voor die specifieke vestiging te weten te komen.


Ontdek aan de hand van onze WERVINGSKAART die je hieronder kan terugvinden welke opleidingen we jou vanaf september zoal kunnen aanbieden binnen de academie en zijn vestigingen te Groot-Temse, Groot-Bornem en Puurs-Sint-Amands!

Inschrijven voorΒ schooljaar 2023-2024 is nog mogelijk tot en met 30 september 2023. Meer inschrijvingsinformatie kan je terugvinden op deze pagina.

Gedurende de maand september kan je ook in al onze ateliers terecht voor een gratis proefles.