Digitale tentoonstelling “Stuk(ken) maken!” & stemming Publieksprijzen

ACADEMIE TEMSE PRESENTEERT: 
De online tentoonstelling “Stuk(ken) maken!”
Met de vakantieactie van 2022, Stuk(ken) maken!, nodigden we elke leerling uit om zijn of haar eigen, unieke puzzelstuk(jes)creatie te maken.

Iedereen kreeg een blanco puzzel waar ze tijdens de zomermaanden mee aan de slag konden gaan. Heel wat leerlingen “kleurden buiten de stukjes” en leefden zich creatief uit. De resultaten kan je vanaf vandaag bewonderen in onze online tentoonstelling op onze Facebook-pagina.
PUBLIEKSPRIJS
Ook dit jaar kan je stemmen voor de publieksprijs. Hoe werkt dat?
  • LIKE in de fotogalerijen (Kinderen, Jongeren en Volwassenen) op onze Facebook-pagina de foto van jouw favoriete puzzelcreatie.
  • Je mag natuurlijk onze online tentoonstelling delen op jouw eigen Facebookpagina. Zo maakt jouw favoriet meer kans om te winnen!
  • De foto die op 30 oktober om 12.00 u de meeste likes heeft binnen zijn categorie, gaat aan de haal met een publieksprijs: eeuwige roem én een leuke prijs!
  • Vergeet je zeker niet om ook onze pagina Academie Temse te taggen (@academietemse) én te liken!
LOTERIJ 
Elke puzzel die op een creatieve manier werd getransformeerd geldt als een “lot” voor onze loterij. Een onschuldige hand kiest een winnaar in de categorie kinderen, jongeren en volwassenen. De winnaars van deze loterij krijgen hun inschrijvingsgeld voor schooljaar 2022-2023 integraal terugbetaald. 
BEKENDMAKING WINNAARS
De winnaars van de loting en de publieksprijs worden bekend gemaakt op zondagnamiddag 30 oktober, na 13.00 u, via sociale media en de website.