OP WEG 22 – Opendeurdagen en proclamaties Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands

We heten je alvast van harte welkom op onze opendeurdagen en proclamaties in de vestigingen 𝗚𝗥𝗢𝗢𝗧-𝗧𝗘𝗠𝗦𝗘 (Temse, Elversele, Steendorp, Tielrode en Velle), 𝗕𝗢𝗥𝗡𝗘𝗠 (CC Ter Dilft Bornem, Hingene en Mariekerke) en 𝗣𝗨𝗨𝗥𝗦-𝗦𝗜𝗡𝗧-𝗔𝗠𝗔𝗡𝗗𝗦 (CC Binder Puurs, Ruisbroek en Sint-Amands).

Klik op de uitnodigingen hieronder om alle informatie betreffende de proclamatie, opendeurdagen, etc. voor die specifieke vestiging te weten te komen.

 


PROEFLESSEN IN ELKE VESTIGING VAN DE ACADEMIE!

Kom en ontdek in september wat onze beeldende ateliers voor jong en oud in Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands je te bieden hebben!

Wil je iets meer weten over de ateliers die je hieronder terugvindt? Op onze website bieden we je een ruim overzicht van alle ateliers waarvoor je je kan inschrijven, de lesmomenten, … En nog zoveel meer!