Opendeurweekend // Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands

In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 september gooien al vestigingen van de academie hun deuren wagenwijd open tijdens ons OPENDEURWEEKEND.

Spring een keertje binnen in onze vestigingen in Temse, Bornem en Puurs-Sint-Amands en maak kennis met onze boeiende, creatieve ateliers voor kinderen, jongeren en volwassenen. Gedurende dit weekend zullen er in onze ateliers ook talrijke workshops voor jong en oud worden georganiseerd waaraan je GRATIS kan participeren. Daarnaast kan je ook een bezoekje brengen aan onze lopende eindejaarstentoonstellingen in CC Binder (Puurs-Sint-Amands), Bornem (CC Ter Dilft) en onze hoofdschool (Academie Temse & Sint-Amelberga), waar je ondermeer ook het prachtige afstudeerwerk van onze afstudeerders kan gaan bezichtigen.

Klik op de afbeeldingen hieronder om alle activiteiten per dag & vestiging te weten te komen.

We heten jullie alvast van harte welkom!