Vakantieactie 2021

De zomer lonkt, de bijen zoemen, de bloemen bloeien,

en ook in onze academie gonst het van de artistieke bedrijvigheid!

Voor onze jaarlijkse vakantieactie, dit jaar onder de naam “Laat Ons Een Bloem”, schenkt de academie aan elke leerling een terracotta bloempotje en een zakje bloemzaadjes waarmee ze aan de slag kunnen gaan tijdens de zomermaanden.

Hoe zal jij jouw terracotta bloempotje kunstzinnig aanpakken en transformeren tot een uniek kunstwerkje? Alle technieken zijn zo toegestaan: 3D, beschilderen, collage, etc.

De bloemzaadjes in het zakje kan je dan naar wens zaaien in je eigen tuin, bloembakken of in een open landschap. Mooie bloemen, gelukkige mensen en blije bijen…!

Een terracotta bloempotje dat op creatieve wijze werd aangepakt geldt als een “lot” voor onze loterij. De winnaars van deze loterij krijgen haar of zijn inschrijvingsgeld voor schooljaar 2021-2022 integraal terugbetaald.

Er zijn zo drie categorieën binnen onze wedstrijd:

  1. Categorie KINDEREN: Van 6 t.e.m. 11 jaar
  2. Categorie JONGEREN: Van 12 t.e.m. 17 jaar
  3. Categorie VOLWASSENEN: Vanaf 18 jaar

Een “onschuldige hand” zal voor elke leeftijdscategorie een winna(a)r(es) trekken.

Alle deelnemende bloempotjes moeten ten laatste op 15 september 2021 worden binnen gebracht op het secretariaat van de academie (Schoolstraat 17, 9140 Temse) of voor deze datum worden bezorgd aan de leerkracht waarvan je les krijgt binnen de academie.

Je plakt een invulstrookje met je contactgegevens op de onderkant van het potje en je geeft ook een tweede invulstrookje met dezelfde gegevens apart af. Enkel een inzending voorzien van beide invulstrookjes kan participeren aan de wedstrijd.

Het wedstrijdreglement en de invulstrookjes kan je ook terugvinden op de flyer die bij het bloempotje zit.