Textiel atelier: van zwart-wit naar kleur

Getuigenis van Karin, leerling uit het textiel atelier:

Hallo iedereen,

Ik ben nog wat aan het krabbelen in mijn zwart/wit boek terwijl ik al inspiratie zoek voor kleur…

In de natuur word ik nu vooral geïnspireerd door waaiervormen van bomen en rivierdelta’s.

Op mijn pinterestbord Braided Rivers heb ik een aantal mooie foto’s opgeslagen.

Deze Corona-tijd doet me nog meer inzien dat we zuiniger moeten zijn met grondstoffen en/of ze gaan hergebruiken…daarom heb ik mijn rotversleten wollen kousen opgelapt tot sloefkes…en laat ik me inspireren door het Engelse woord RECLAIM, dat zowel hergebruiken als opeisen, herwinnen of ontginnen betekent. Wordt vervolgd!

Vandaag vond ik nog een interessant kunstproject in een tijdschrift: www.blocbirds.nl

Eigenlijk zetten deze kunstenaars het unieke verenkleed van vogels percentage-gewijs om in een grafisch patroon.


Fotogalerij met werken van andere leerlingen: “van zwart-wit naar kleur”