gratis proeflessen BEELDVERHAALATELIER op dinsdag-of donderdagavond

Ben je tussen 12 en 17 jaar oud (en zelfs iets ouder dan dat…), en neem je maar al te graag eens een potlood of stift in de hand om de verhalen en ideeën die schuil gaan in je hoofd op papier te zetten…?

… Wel, dan zijn we op zoek naar JOU!

Kom zo gerust eens af naar 1 van onze gratis proeflessen BEELDVERHAALATELIER op dinsdag-of donderdagavond in de Academie van Temse (Schoolstraat 17, Temse) en kom ‘proeven’ van het striptekenaarschap onder begeleiding van een ervaren tekenaar.

In het BEELDVERHAALATELIER van de academie van Temse maak je zo kennis met de filmische beeldtaal van een stripverhaal en leer je deze zelf hanteren om de meest waanzinnige verhalen en ideeën die je maar kan bedenken tot leven te laten komen op scherm of papier.

We hopen je zo van harte te zien,
in het Beeldverhaalatelier van de academie!