PACT VII, tentoonstelling door het projectatelier in de oude pastorie van Elversele

U bent van harte uitgenodigd op de vernissage van PACT VII, een expo in, en geïnspireerd door de oude pastorie en op materiaal van de heemkundige kring Braem van Elversele.

De vernissage gaat door op vrijdag 10 mei om 19.30u., Dorpstraat 74 in 9140 Elversele.

 

Laat je leiden, of mis-leiden, verrassen of verwonderen door de installaties van het projectatelier. Ook het atelier fotokunst en glaskunst hebben zich laten inspireren door de pastorie en tonen hun werken, respectievelijk in het koetshuis en in de pastorietuin.

Daal af in de middeleeuwse kelder, dwaal door de pastoriekamers en ontdek mysterieuze machines, een zwartboek, een biechtstoel, een reünie-diner, een verwilderde keuken, adoratie foto’s, gluur binnen in de badkamer, vereeuwig jezelf als heilige, bezoek ons museum en klim ten slotte via de hemelkamer naar de zolder.

Meer info op www.perron17.be en op www.facebook.com/Perron17Temse