Open ateliers + geleid bezoek achter de schermen van de academie op 16 en 17 september

Op zaterdag en zondag 16 en 17 september kan je uitzonderlijk de academie van Temse bezoeken terwijl de ateliers in volle werking zijn. We gidsen je door de ateliers van onze academie. Onderweg zie je de leerlingen aan het werk en wie zin heeft kan nadien op z’n stappen terugkeren en zelf iets uitproberen in een of meerdere ateliers! Er worden leuke instap activiteiten aangeboden in de volwassenen ateliers schilderkunst, beeldhouwkunst, textiele kunst, glaskunst, keramiek, grafische vormgeving en fotokunst. Verder kom je ook in het atelier digitale kunst (voor jongeren op zaterdag om 10u.) en in de kinderateliers (enkel za. en zo. om 10u) te bezoeken.
Er worden 3 rondleidingen gegeven:

  1. zaterdag 16 september om 10u.
  2. zaterdag 16 september om 14u.
  3. zondag 17 september om 10u.

 

Aanmelden min 5 min voor de start van de toer aan het secretariaat: schoolstraat 17.

Toegang gratis! De academie, dat smaakt naar meer 🙂