Perron 17 stelt voor: “Badgasten”, een in situ kunstproject in het lege zwembad van Temse.

Binnenkort wordt het zwembad van Temse afgebroken om plaats te maken voor een nieuw.

poster-badgasten-perron17-webPerron17 organiseert een artistiek evenement: “BADGASTEN” op deze uitzonderlijke locatie op 13 en 18 mei, telkens van 20.30u tot 22u. Meld je aan bij de kassa van het zwembad. Voor 2 euro kom je op de badgastenlijst en krijg je uitzonderlijk toegang tot het zwembad zonder water. Een unieke gelegenheid in een uniek kader!

Volg voor de laatste maal het parcours van een reguliere badgast en laat je leiden op een ontdekkingstocht doorheen de kleedcabines, langs de lockers en de douches, om uiteindelijk af te dalen in de lege zwemkuip.Tijdens het uitgestippelde parcours toont Perron17 foto’s van o.a. het voormalig personeel, video’s, installaties, performances (droogzwemmen en het laatste zwembadmaal)160123_3MH3737-(Medium)
Na het kunstbad van de hoogste springplank kan je comfortabel plaats nemen in een van de bubbelbaden waar je, wat had u anders gedacht, een glaasje bubbels krijgt op vertoon van uw ticket.(Indien 1 glaasje niet volstaat, kan je andere verfrissingen bekomen in onze cava/waterbar aan democratisch prijzen.)

Tot slot kan je in de photobooth een foto laten nemen met Frans en Jef. Wij plaatsen deze foto op onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/Perron17Temse) Tag jezelf in de foto en probeer hun gezamenlijk gewicht te raden. Dan maakt je bovendien kans op een mooie prijs!

frans-en-jef

Dit project is een eresaluut, een laatste eerbetoon, en kwam tot stand door Perron17, een eigenzinnige afdeling van de academie van Temse o.l.v. Chris Bachot en Zef Moerloos en het Scheldebad van de gemeente Temse. Kasteelstraat 85, 9140 Temse

Speciale dank aan Debby Vermeiren en Erik Vermeulen voor de samenwerking en geduld met ons.

Deelnemende kunstenaars zijn Karin Vercauteren, Marleen Hiels, Rita Venckeleer, Monica De Loght, Reina en Jorinde De Bruyn, Koen Renders en Jan Vrancken.

Bijdragen van de academie Temse door het Jeugdatelier o.l.v. Chiara Lammens en door het Digitale Atelier Academie Temse: D.A.A.T. o.l.v. Anton Van Steelandt.