Digitale Ateliers D.A.A.T. en D.a.Bo. in galerij Philippus Nijs

Na de erfgoeddag tentoonstelling met o.a. tekeningen van Priester Poppe  en een “Verloren-Gevonden” installatie van het projectatelier ontmoeten de digitale ateliers van de academie Temse elkaar in galerij Philippus Nijs.

Van zondag 5 mei tot en met 2 juni 2013 kan je de digitale werken bewonderen in de vorm van prints, digitale projecties, 3-D opstellingen en een live fotoshoot van bezoekers tegen blue screen met een Facebook staartje 🙂 Voor de eerste resultaten kan je http://www.facebook.com/Daatmeetsdabo bezoeken 🙂 Volgende fotoshoot is voorzien op zaterdag 25/5 van 10 tot 12u.

 

digitaalatelier-web

De vernissage was op zondag 5 mei om 11u. waar behalve de gebruikelijke “geplogenheden” en receptie ook een internationale skype-meeting heeft plaats gevonden.

De gastspreker, Geert De Decker, een kunstenaar met roots in Temse, heeft vanuit zijn nieuwe artist-residentie in Asturië in Spanje de tentoonstelling ingeleid.

Geert De Decker staat bekend als internationaal gerenommeerd all-round kunstenaar met o.a. onder de vlag van sztuka-fabryka.be met mail-art – street art – small press – home-tape – video art – performance art – art & technology – industrial art & music – … Zijn werk is o.a. te zien op http://www.saatchionline.com/profile/54818  en in  @Gallery / New York / U.S.A.  en in Kunstraum Richard Sorge / Berlin / Germany.

AT_expo_DAAT_DABO-recto AT_expo_DAAT_DABO-2

 

klik hier voor de uitnodiging in .pdf