Lagere Graad Bornem juf Femke Troch

Geplaatst op door

Op een speelse manier maken de kinderen kennis met de verschillende kunstvormen: tekenkunst, schilderkunst, grafiek, keramiek, textielkunst, fotografie en zoveel meer. Er wordt ingespeeld op zowel de fantasie van de kinderen als op de werkelijkheid. Zo kunnen ze hun eigen beeldtaal ontwikkelen.

Deze diashow vereist JavaScript.

De losse manier van werken op onze academie zorgt ervoor dat de kinderen zich hier kunnen ontplooien tot ware kunstenaars. Pablo Picasso zei immers : “Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt.” Dus laat ons hier ten volle op inspelen en hen het zelfvertrouwen en alle mogelijke materialen aanleren zodat ze gewapend zijn en hun volwassen ‘creatieve’ leven aankunnen.

Elke ‘kunstenaar’ wordt in groep begeleid, maar ook individuele opdrachten of bijsturing komen aan bod. Ook de interactie in de groep en het uiten van ideeën en eigen mening worden gestimuleerd door een enthousiaste leerkracht.

Dus heb jij zin om te tekenen, te schilderen en te experimenteren samen met andere kinderen die dit net zo graag doen als jij? Twijfel dan niet langer en schrijf je in in ons atelier waar je elke woensdagmiddag met plezier naartoe zal komen en telkens met een glimlach op je gezicht naar huis zal gaan.

Creatieve groetjes!
(Juf) Femke